Betrouwbare partner voor het vakkundig verbouwen en herstellen van vastgoed.

hazelbouw-verbouw-schadeherstel_grijs

Schadeherstel

Dankzij onze ervaringen met schadeherstelprojecten hebben we een snelle doorlooptijd en leveren wij ten alle tijde vakwerk af. Wij zijn met name gespecialiseerd in het herstellen van:

  • Brandschade
  • Inbraakschade
  • Waterschade

Als u te maken krijgt met schade aan uw woning of bedrijfspand door inbraak, storm, brand of een lekkage dan begrijpen wij dat u dit snel en vakkundig hersteld wil hebben. Door onze jarenlange ervaring met het herstellen van dit soort schades en weten wat verzekeraar/expert van ons verwacht kunnen we uw probleem vaak snel verhelpen. Het komt regelmatig voor dat bij een dergelijke schade eerst een noodvoorziening getroffen moet worden, denkt u hierbij aan het goed afsluitbaar maken van uw woning na inbraak, afdekken van gaten in het dak na storm, afdoppen van leidingen en wegzuigen van water na een lekkage, stutten van vloeren en gevels na brand. Wij kunnen meestal al met een paar uur ter plaatse zijn om een voorziening te treffen. Vervolgens kunnen wij in opdracht van u de totale schade in kaart brengen met bijbehorende begroting en het herstel van de schade rechtstreeks met uw verzekeraar of expert regelen.

Neem contact met ons op voor het melden van uw schade, wordt er niet gelijk opgenomen dan bij spoed altijd inspreken zodat wij dit met voorrang kunnen oppakken.

WILT U MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Wij helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op!