Projecten

Contact

Van den Hazel
Bouw- & Aannemingsbedrijf
Touwslager 1a
3861 SP Nijkerk

Tel : 033 - 495 0079
info@hazelbouw.nl

Webdesign & Marketing

Onderhoud

Onderhoud aan uw pand is erg belangrijk. Dit komt omdat kleine problemen steeds erger kunnen worden en daarbij komen ook de nodige kosten kijken. Er wordt soms wel eens beweerd dat de stichtingskosten van een nieuwbouw nog een terug kunnen komen als onderhoudskosten.

Het is mogelijk de kosten van vervanging uit te stellen of zelf te besparen door uw pand regelmatig te onderhouden. U bent bij ons aan het juiste adres voor professionele onderhoudswerkzaamheden. Dit zelfs in de vorm van meerjarenplannen en de daarbij horende adviezen.

Eigen werkplaats
Tevens beschikt Van den Hazel over een eigen machinale werkplaats welke uitermate geschikt is ter ondersteuning aan onderhoud en renovatie werkzaamheden aan bijvoorbeeld deuren, kozijnen en trappen.

Preventief onderhoud / Energielabel
Van den Hazel is expert is het plegen van preventief onderhoud, zoals het isoleren van uw spouwmuur. Dit is met name van belang voor uw energielabel en natuurlijk ter verhoging van uw leefcomfort. Wij zijn gespecialiseerd in het milieutechnisch optimaliseren van uw woning!