Projecten

Contact

Van den Hazel
Bouw- & Aannemingsbedrijf
Touwslager 1a
3861 SP Nijkerk

Tel : 033 - 495 0079
info@hazelbouw.nl

Webdesign & Marketing

Nieuwbouw

Bouw- en Aannemingsbedrijf Van den Hazel heeft veel ervaring als het gaat om het bouwen van particuliere woningen, zowel vrijstaand als 2 onder 1 kap. De bouwwijze is traditioneel. Dit geeft u als opdrachtgever de absolute vrijheid om uw ideale woning te realiseren. Samen met u maakt bouwbedrijf Van den Hazel de vertaalslag van uw persoonlijke wensen en ideeën naar een praktische en betaalbare woning.

Als u een architect heeft zijn wij bereid mee te denken over de praktische kant van de woning. Door onze jarenlange ervaring in de praktijk kunnen wij wellicht een aanvulling geven op de bestaande bouwplannen, waardoor wij uw woning proberen te perfectioneren. U wilt er tenslotte nog een hele tijd met plezier in wonen.

Traditionele bouw
In Nederland bouwt men van oudsher in steen. Zowel de binnen- als de buitenmuur worden gemetseld in steensoorten naar keuze. In de ruimte tussen de muren wordt isolatiemateriaal aangebracht. De verdiepingsvloeren zijn van beton en op de geÏsoleerde dakelementen worden dakpannen aangebracht. Binnenwanden en plafonds kunnen op verschillende wijzen worden afgewerkt.

Catalogus bouw
Bij een cataloguswoning zoekt u een volledig ontworpen woning uit een catalogus. Het gaat hier dus om een al bestaand ontwerp. U kunt op deze wijze het ontwerptraject omzeilen, en dat scheelt veel geld. U bespaart dus niet alleen geld, maar ook veel tijd en moeite. Voor een orienterend gesprek omtrent catalogus woningen kunt u ten alle tijden contact opnemen met Van den Hazel.